Centar za kulturu

Tečaj gitare u Mostaru

Cilj je da polaznici na kraju školske godine, koliko će trajati i tečaj, nauče sami ''skidati'' i svirati najmanje tri-četiri pop pjesme.
Kultura / Glazba | 23. 09. 2022. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom Centru za kulturu upravo je u tijeku upis na tečaj gitare (za početnike) koji će početi 1. listopada.

Za sve polaznike škole, ova je institucija osigurala Yamaha gitare, tako da kandidati ne trebaju nositi svoje instrumente. Tečaj gitare namijenjen je početnicima koji žele naučiti svirati gitaru, upoznati se sa harmonijom, akordima i spajanjem u jednu cjelinu. Cilj je da polaznici na kraju školske godine, koliko će trajati i tečaj, nauče sami ''skidati'' i svirati najmanje tri-četiri pop pjesme.

''Tko bude želio, moći će naučiti uz pomoć gitare otpjevati i omiljenu pjesmu'', kazao je Azer Sandžaktar-Bijedić, voditelj tečaja.

Azer je gitarista, bas gitarista, kantautor i pjevač već skoro četrdeset godina, tako da će polaznici imati kvalitetnu i profesionalnu obuku. Tečaj će pratiti školsku godinu, a tjedno će biti dva sada intenzivnih predavanja i praktičnog rada na gitari. Cijena tečaja je 60 KM, mjesečno. Prijaviti se možete svaki dan pozivom na broj telefona: ‎063 895 737.

Kopirati
Drag cursor here to close