Mazi

Let 3 ima novi spot

Kultura / Glazba | 27. 10. 2016. u 13:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apokaliptični spot kojim 'Let 3' najavaljuju nadolazeći koncert koji će se održati 5.11. u riječkoj hali 'Torpedo' snimljen je na Metisovom odlagalištu krupnog otpada. Režiju potpisuje Boris Sekulić koji o spotu kaže:

"Nakon što sam prošle godine izradio spomenik Angeli Merkel, Letovci su mi iskazali povjerenje i za režiju glazbenog spota za pjesmu 'Mazi'. Spot je zamišljen kao groteskna priča o samoći. Otpad, blizanci, zebre, sluga, svećenici, štikle, krv, vatra i svinjetina. Svi elementi koji su potrebni za dobar akcijski spot. Mrle je u zadnji tren uletio umjesto glavnog glumca i odradio fantastičnu ulogu. Do kraja tjedna ga Kusturica zove za svoj projekt".

U izradi spota sudjelovali su i Filip Tot kao direktor fotografije, Maida Srabović u montaži, za maske je zaslužna Bianka Žugelj, a glumili su Saša i Siniša Brezovac te Goran Zelić.

Koncertom u Torpedu za tradicionalnu riječku rock obitelj 'Let3' će se predstaviti domaćoj publici s velikom produkcijom, dramom i spektaklom koji će biti na razini nedavnog zagrebačkog koncerta za Antivalentinovo, koji je bend održao u veljači ove godine u rasprodanom Domu sportova.

Da bi fešta bila još bolja, bend je u goste pozvao i dva sjajna benda. Prvi od njih su legendarni slovenski punkeri – 'NIET'. Ova grupa osnovana je davne 1983., te su se brzo etablirali kao jedni od najboljih predstavnika tadašnje ljubljanske hard-core punk scene.

Uz 'Niet', na koncertu 'Let3' u 'Torpedu', nastupit će i mladi riječki bend 'Moskva' koji je upravo ovih dana završio snimanje svog novog albuma i koji će sasvim sigurno iskoristiti priliku da pred velikim brojem publike predstavi kako nove, tako i pjesme sa prethodnih albuma.

Koncert za tradicionalnu riječku obitelj, kao višegeneracijska fešta za grad u kojem gitaru svira i star i mlad, ujedno je i svojevrsna posveta 'Leta' kompletnoj riječkoj glazbenoj sceni, navodi se iz Dallas recordsa.

Osim toga bit će to najveći koncert 'Let3' od onog koji je održan prije devet godina u 'Harteri' i na kojem je sniman hvaljeni live dvd/cd 'Živa pička', što je sasvim sigurno dodatna garancija da se, kao i onda, radi o događaju koji se nikako ne propušta.

Da su to Riječani već prepoznali govori informacija da se 'obiteljske' ulaznice po cijeni od 100 kn za 3 osobe odlično prodaju i stoga ponovno pozivaju sve da požure na prodajna mjesta Eventima (eventim.hr) ili u riječki Dallas Music Shop i kupe ih dok još ima, budući da je količina 'obiteljskih' ulaznica ograničena i da se prodaju do isteka zaliha. Osim 'obiteljskih' u prodaji su u 'redovne' ulaznice po 50 kuna, za jednu osobu.

Kopirati
Drag cursor here to close