Frontmen Zostera za Bljesak

Knezović: Kazalište je izazov, a Zoster očekujemo na proljeće

Iako mu je kazališna gluma možda nešto novo, Knezović je već bio pred filmskim kamerama.
Kultura / Glazba | 15. 12. 2020. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Knezović vratio se nedavno iz Beograda gdje je snimao deset epizoda jedne kriminalističke serije koja bi se na ekranima trebala pojaviti na proljeće. Nakon toga, odmah se bacio u nešto drugačiju glumu i nešto drugačije daske koje život znače.

Naime, frontmen mostarske grupe Zoster ovih dana je na probama za novi predstavu Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru pod naslovom ''Ja od jutra nisam stao'' gdje će pozornicu dijeliti s Jelenom Kordić Kuret, Ivanom Skokom, Ivom Krešićem te Draženom Pavlovićem.

''Kazalište je za mene jedno novo iskustvo iako sam i do sada imao neke doticaje. Naime, radio sam u lutkarskom kazalištu ali je ovo baš jedan izazov i imam sreću da radim sa stvarno izvrsnim glumcima'', rekao je Knezović za Bljesak.info.

Kaže kako je i zabavno i zahtjevno, ali da je uvjeren da će taj rad donijeti još jednu izvrsnu predstavu na mostarske daske.

Iako mu je kazališna gluma možda nešto novo, Knezović je već bio pred filmskim kamerama. Zadnji film u kojem ga možemo vidjeti je film Jasmile Žbanić ''Quo vadis, Aida'' u kojem glumi kamermana koji u stopu prati Ratka Mladića u Srebrenici.

''Velika je čast raditi s Jasmilom i biti dio tog tima. 'Quo vadis, Aida' je težak film i teška tema i bilo je zahtjevno snimati i psihički i fizički. Mislim da BiH ima jako dobrog kandidata za Oscara'', rekao je.

Kad je u pitanju glazba, Knezović navodi kako je i njega i Zoster pandemija i nemogućnost sviranja pogodila kao i sve druge glazbenike. No, album se priprema i s proljećem bismo trebali dobiti nove pjesme i novi album.

''Zoster je snimio album. Sad smo u postprodukcijskoj fazi. Nismo u žurbi i planiramo negdje u trećem ili četvrtom mjesecu sljedeće godine objaviti album. Nadam se da će do tada proći pandemija i očekujem da će na ljeto krenuti koncerti i da će se život vratiti u normalu'', kaže Knezović i ističe kako su željeli ovo ''zatvoreno vrijeme'' iskoristiti da pripreme što bolji materijal.

Kopirati
Drag cursor here to close