Govorimo glazbom

Energični nastup Zostera u Sarajevu

Kultura / Glazba | 30. 05. 2017. u 21:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert bosanskohercegovačke reagge senzacije, kako ih mnogi zovu, će ostati u sjećanju svih ljubitelja 'Zosterovog' zvuka. Bend je priredio sasvim drugačiji nastup od svega onoga na šta smo navikli. Aranžmani, energija i intimna atmosfera projekta Studio 2 Live uvijek naprave isto, a to je da publika i bend 'dišu' kao jedan organizam.

Upravo to je ono što je posebno kod svih koncerata koji se održavaju u glazbenom studiju 'Esad Arnautalić', srcu proizvodnje kvalitetne glazbe, u kojem su od 60-tih godina do danas svoje projekte i pjesme realizirala apsolutno sva najznačajnija imena glazbene scene Bosne i Hercegovine, te bivše Jugoslavije.

'Zoster' je svoju magiju 10. koncerta Studio 2 Live započeo velikim hitom 'Svega čega nema' odmah se dotičući aktualne situacije i života mladih u BiH.

Nakon toga su usljedili 'Gavrilo', 'Policija', 'Ko je jamio' i mnogi drugi veliki hitovi i angažirani tekstovi koji 'Zoster' čine drugačijim od ostalih. Reakcija publike ispunjenog studija nije izostala zbog čega je oduševljeni band nekoliko puta izlazio na bis.

Slušatelji BH radija 1 su koncert pratili u živom prijenosu dok će u programu BHT 1 isti biti naknadno emitiran. Muzička produkcije BHRT-a se ovom prilikom zahvaljuje svim glazbenicima sudionicima, posjetiteljima, ljubiteljima dobre glazbe, i svima koji su podržali projekat Studio 2 Live. Projekat se nastavlja nakon ljetne pauze, navodi se iz Muzičke produkcije BHRT koja djeluje pod sloganom - govorimo glazbom!

Kopirati
Drag cursor here to close