Najgori

"Čovjek želi da je ptica" – Pogledajte novi spot Zostera!

''S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku", navodi frontmen benda, Mario Knezović.
Kultura / Glazba | 25. 05. 2022. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica", koja je treći singl sa njihovog novog albuma "Najgori".

Glazbu i tekst potpisuje frontman grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući glazbenici na pjesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin.

Video spot za pjesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a u spotu se, pored Knezovića, pojavljuje i Medina Pašić.

"Prvi singl 'Kuda idu svi ti ljudi' jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, 'Treba mi keš', otkrivamo našeg protagonistu 'Najgoreg' u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem 'Najgorem', ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku", navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album "Najgori" imat će deset pjesama koje su koncepcijski povezane. Ovim singlom Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji bi trebao ugledati svjetlo dana  krajem 2022. godine. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru i u studiju Baraka u Mostaru.

Video: Zoster "Čovjek želi da je ptica"

Inače, Zoster je koncertnu sezonu otvorio 14. svibnja u Banja Luci, a svirali su i 22. svibnja u Čapljini.

Slijedi nastup u Ljubuškom 28. svibnja. Potom bend putuje preko granice pa će 10. lipnja održati koncert u Podgorici, a 25. lipnja u Novom Sadu. Trećeg dana srpnja nastupit će u Prijedoru, a 17. srpnja na Tjentištu. U Münchenu će nastupiti 23. srpnja a u Mostaru 28. srpnja. Dan kasnije, 29. srpnja Zoster putuje u Arilje u Srbiji, a onda se 30. srpnja vraća u BiH gdje nastupa u Tuzli.

 

Kopirati
Drag cursor here to close