Poseban koncert

'Kovilje vs Vasduh': Acoustic koncert Sanela Marića Mare u Mostaru

Svi zainteresirani za koncert 'mostarskog majstora čežnje', kako su kritičari prozvali Maru, mogu kupiti karte svakim danom u prostorijama OKC Abrašević i Calamus Club po promotivnoj cijeni od 10 KM, te na dan koncerta u Pozorištu lutaka.
Kultura / Glazba | 23. 11. 2018. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 30.11.2018. u intimnoj atmosferi Pozorišta lutaka Mostar, s početkom u 20 sati, održat će se promotivni akustični koncert Sanela Marića Mare: ˝Kovilje vs Vasduh˝. Dario Lukić (klavir) i Sanel Marić Mara (vokal, gitara) će po prvi put nakon izlaska novog albuma ˝Kovilje˝, mostarskoj publici predstaviti pjesme s novog albuma, a i podsjetiti na neke od hitova s već poznatog i nagrađivanog albuma ˝Vasduh˝.       

Svi zainteresirani za koncert 'mostarskog majstora čežnje', kako su kritičari prozvali Maru, mogu kupiti karte svakim danom u prostorijama OKC 'Abrašević' i u Calamus Clubu po promotivnoj cijeni od 10 KM, te na dan koncerta u Pozorištu lutaka.   

''Za mene je svirati u Mostaru uvijek nešto posebno, a naročito u Pozorištu lutaka. Mjestu gdje smo prije 18 godina uradili prvi internet live koncert u BiH s lokalnim, regionalnim i internacionalnim glazbenicima u humanitarne svrhe.   

Tada je to bio moj prvi samostalni koncert gdje sam predstavio sve svoje pjesme, da bi 18 godina kasnije s ukupno četiri albuma iza sebe ponovno našoj publici mogao podariti jednu čarobnu noć gdje ćemo, obećavamo svi biti 'hipnotizirani', kako to pojedini fanovi našeg zvuka vole kazati'', poručio je Sanel Marić Mara.   

Mara je uputio posebnu zahvalu Pozorištu lutaka Mostar i direktoru Edinu Kmetašu na susretljivosti i razumijevanju za njegov rad, kao i Ameru Ćatiću – Ćati na dugogodišnjoj sveobuhvatnoj pomoći. 

''Dođite da se odmorimo!'', poručio je Mara i pozvao na koncert svoje Mostarce kao i sve ljude koji vole i osjećaju njegovu glazbu.     

Kopirati
Drag cursor here to close