Mostar

Street Arts Festival - Druženje uz kavu i radionice za djecu

Druženje uz kavu bit će održano 1.9. u Šantićevoj ulici s početkom u 18 sati, a radionica za mališane 2.9. u 19.30 sati u OKC Abrašević
Kultura / Flash | 01. 09. 2023. u 07:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz prisustvo brojnih domaćih, regionalnih i svjetskih umjetnika i publike, od 26.8. do 3.9. u Mostaru se održava 12. Street Arts Festival (SAFMo). U ovom razdoblju posjetitelji mogu uživati i u dodatnim zabavnim i edukativnim sadržajima za sve generacije koje pripremaju Telemach Fondacija, kao prijatelj Mostara i Festivala, te Udruga Rezon, organizator SAFMo.

Prvi u nizu događaja na koji su pozvani svi građani i posjetitelji ovog grada jeste „mostarsko druženje“ s sudionicima SAFMo uz besplatnu kavu i domaće hercegovačke delicije u jednom od dvorišta Šantićeve ulice, koje će se održati u petak 1.9. od 18 sati. U istoj ulici od 1. do 3. rujna očekuje vas i Graffiti Jam, najveći do sada.

I mališani će dobiti svojih „pet minuta“ druženja i učenja sa street umjetnicima, sudionicima Mini Street Art Akademije, u okviru likovne radionice za djecu 2. rujna u 19.30 sati u OKC Abrašević. Bit će to prilika da se upoznaju s konceptom street arta i zabave uz izradu zanimljivih likovnih radova.

Street Art Mini akademija je novi edukativni projekt Telemach fondacije i Udruge Rezon, u okviru kojeg su mladi bh. umjetnici imali priliku unaprijediti svoja znanja i osnažiti kreativni potencijal pod vodstvom vrhunskih stručnjaka iz svijeta street arta i urbanog dizajna.

Kopirati
Drag cursor here to close