Ne poznaju granice

Napredak u Africi

"Danas se zastava Napretka zavijorila i u Tanzaniji, na vrelom afričkom tlu. Napredak je odlučan da svoje lijepe stavove i ideje širi po cijelom svijetu.''
Kultura / Flash | 29. 07. 2019. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsko kulturno društvo (HKD) Napredak u suradnji s Udrugom "Možemo zajedno" realiziralo je humanitarnu akciju "Olovka iz BiH u Africi piše stih" u okviru koje je prikupljen školski pribor za afričku djecu i sredstva za lijekove protiv malarije. 

"Danas se zastava Napretka zavijorila i u Tanzaniji, na vrelom afričkom tlu. Napredak je odlučan da svoje lijepe stavove i ideje širi po cijelom svijetu. To je pokazao i provođenjem humanitarne akcije koju je realizirao u suradnji s udrugom 'Možemo zajedno' čiji se predsjednik, profesor geografije Dejan Nemčić trenutačno nalazi u Tanzaniji", priopćili su iz HKD Napredak. 

Navode kako Napredak ne poznaje granice "jer sve što je lijepo i dobro, nađe svoj put". 

"Iskreno se nadam kako će temelji za osnivanje Napretkove podružnice u Tanzaniji biti čvrsti i mnogima omogućiti da preko nje upoznaju čari Afrike, sve njene radosti i tuge, ali i dati mogućnost svima onima koji budu željeli pomoći i doprinijeti, kako dječici Afrike, tako i humanoj misiji koju Napredak nosi i ima", napisao je Nemčić na svojoj Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close