Obljetnica

Mostar: Svečanost povodom 24 godine postojanja Pavarottija

Za 24 protekle godine, Pavarotti centar realizirao je ogroman broj projekata iz oblasti kulture i umjetnosti, a kroz kontinuirani rad svojih kreativnih radionica i seminara, razvijao je i poticao izvannastavne aktivnosti za djecu i mlade.
Kultura / Flash | 28. 12. 2021. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muzički centar Pavarotti Mostar obilježit će u četvrtak, 30. prosinca, 24. godišnjicu svoga postojanja.

Ova po mnogo čemu autentična javna kulturna ustanova, koja je osnovana na inicijativu glazbenika svjetskog renomea, poput Luciana Pavarottija, Briana Enoa, članova benda U2 te mnogih drugih, već skoro dva i pol desetljeća u našem gradu njeguje i promovira kulturu kao univerzalnu ljudsku vrijednost, kažu iz Pavarottija.

Nadalje navode kako je za 24 protekle godine, Pavarotti centar realizirao ogroman broj projekata iz oblasti kulture i umjetnosti, a kroz kontinuirani rad svojih kreativnih radionica i seminara, razvijao je i poticao izvannastavne aktivnosti za djecu i mlade.

Svečani program obilježavanja godišnjice Muzičkog centra Pavarotti započinje u četvrtak, u 20 sati, a najmlađoj publici će se najprije predstaviti polaznici Plesnog studija "Flash" te Dječjeg zbora "Pavarotti".

Nakon toga u 20.20 sati planiran je nastup jazz trija "Playground", koji čine Boris Gutić (saksofon, flauta), Diego Ortiz na klaviru i Hrvoje Ćaćulović na bassu.

Kopirati
Drag cursor here to close