Pokladni dani Trebižat-Čapljina

Čapljina: Maškare vratile ključeve grada i najavile spaljivanje korona virusa

Posebnu im je, kažu, poteškoću u vladanju predstavljao korona virus, pa su odlučili riješiti muke Vidića i sugrađane tako što će ovaj virus spaliti u večernjim satima.
Kultura / Flash | 25. 02. 2020. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zgradi Gradske uprave Grada Čapljina za predstavnike Maškarske Republike, koji su ključeve grada preuzeli u nedjelju, načelnik Smiljan Vidić organizirao je svečani prijam.

Predstavnici maškara pozdravili su načelnika i istaknuli kako je ipak vođenje grada preteško za ovu skupinu, kako se nisu mogli uhvatiti u koštac s nagomilanim problemima, pa su stoga rukovođenje gradom odlučili vratiti Vidiću. 

Posebnu im je, kažu, poteškoću u vladanju predstavljao korona virus, pa su odlučili riješiti muke Vidića i sugrađane tako što će ovaj virus spaliti u večernjim satima.

Korona virus je, između ostalog, kriv što je Vinko Ćemeraš u showu The Voice za 15 minuta izbrendirao Čapljinu više nego Turistička zajednica za 20 godina, kriv je što idealni čapljinski tata ima 120 kila, vozi veliki bijesni automobil i viđa se sa drugim mamama, a idealna čapljinska mama ima 50 kila, ide 5 puta tjedno na fitness, vozi manje ali i dalje bijesno auto i viđa se sa drugim tatama, kriv je i što je glavno pitanje na Zavodu za zapošljavanje ''Radiš li igdje''...

U svom obraćanju maškarama gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić je poručio kako će i ove godine prihvatiti natrag ključeve grada te pohvalio organizatore ovogodišnjih Pokladnih dana Trebižat-Čapljina.

''Drago mi je vidjeti vas sve ovdje i hvala vam na lijepo organiziranom karnevalu i ove godine, te na 56. godina dugoj tradiciji. Vidjeli smo dosta kreativnih maski, na trgu ste okupili veliki broj ljudi i pokazali ste kako se organiziraju maškare'', rekao je Vidić.

Ove godine karneval u Čapljini obilježio je korona virus koji je ujedno i glavni krivac za sve probleme u Čapljini.

Prijam je završen zajedničkom zdravicom, a druženje će se nastaviti večeras na Domu kulture spaljivanjem korona virusa, balom pod maskama te zabavom.

Kopirati
Drag cursor here to close