Odbor

Antifašisti spremni za obilježavanje obljetnice oslobođenja Mostara

Na različitim lokacijama u gradu tih dana bit će otvorena izložba "Mostar u NOB - i", ali će bit i kazališnih predstava, filmskih projekcija, tribina, posjeta spomen obilježja poginulim antifašistima Mostara.
Kultura / Flash | 18. 01. 2019. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje antifašista i boraca Narodnooslobodilačkog rata (UABNOR) Mostar organizirat će od 11. do 16. veljače manifestaciju "Dani antifašizma u Mostaru", koja će okupiti brojne antifašiste iz svih krajeva bivše Jugoslavije. 

U povodom obilježavanja 74-te godišnjice oslobođenja Mostara u Drugom svjetskom ratu, tih dana, na različitim lokacijama grada Mostara bit će otvorena izložba "Mostar u NOB-u" te kazališne predstave, filmske projekcije, tribina i posjet spomen obilježja, najavili su iz mostarskog UABNOR-a. 

Centralna manifestacija bit će održana u subotu, 16. veljače, kada se očekuje veliki broj gostiju iz svih krajeva BiH, ali i zemalja nastalih raspadom Jugoslavije. 

Taj dan obilježit će svečani program, akademija, posjet Partizanskom spomen groblju, a tradicionalno na svečanoj akademiji bit će uručena "februarska priznanja". 

Kopirati
Drag cursor here to close