Širimo sevdah

Divanhana sa ''Zavrzlamom'' i dalje na vrhu World Music Charts Europe!

Kultura / Flash | 01. 04. 2022. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački bend Divanhana, koji je krajem januara objavio svoj četvrti studijski album Zavrzlama, već drugi mjesec bilježi najveći broj glasova muzičke kritike te shodno tome i dalje vlada vodećim panelom europskih radijskih DJ-eva WMCE.

Ovakav rezultat jednog studijskog izdanja umjetnika s prostora Balkana nikada u povijesti spomenutog panela nije zabilježen, što svakako predstavlja izuzetnu važnost u samom pozicioniranju naših izvođača i sevdaha u europskim muzičkim medijima i sceni generalno.

Uvid u listu World Music Charts Europe za mjesec travanj i fantastičan rezultat naše Divanhane možete pogledati na službenom linku

Važno je istaknuti da je novi album Divanhane proglašen i vodećim albumom u prvom kvartalu 2022. godine na regionalnoj Balkanskoj World Music Chart listi u izuzetno jakoj konkurenciji od 45 studijskih izdanja među kojima se nalaze mnoga eminentna imena regionalne scene.

Divanhana nastavlja prezentirati svoj novi album "Zavrzlama" svojoj publici i tijekom travnja koncertima u Oslu 4.4., Sarajevu 6.4. i Budimpešti 9.4.

Više o koncertnim aktivnostima benda možete pronaći na službenoj stranici www.divanhana.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close