Pliva i u glumačkim vodama

Zlatan Ibrahimović nova je zvijezda nastavka kultnog filma

Kultura / Film TV | 04. 01. 2023. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: Profimedia / Zlatan Ibrahimović

Početak veljače donosi nam novu filmsku avanturu Asterixa i Obelixa, a u njihovom putovanju Srednjim kraljevstvom susret će se i s jednom nogometnom legendom.

Naime, ulogu rimskog vojskovođe Gaja Antivirusa odigrao je, ni manje, ni više nego Zlatan Ibrahimović.

Radnja petog nastavka franšize o dva osebujna Gala smještena je u daleku Kinu, kamo su se nerazdvojni prijatelji zaputili kako bi pomogli princezi u nevolji.

Njihov veliki neprijatelj Cezar naumio je iskoristiti nepovoljnu političku situaciju te se željan novih osvajanja također zaputio put istoka, prenosi Journal

Povijest njihovog odnosa sugerira nam kako nas čeka niz komičnih situacija, a o istima svjedoči i najavni video koji donosimo u nastavku.

Video: ASTÉRIX AND OBÉLIX: THE MIDDLE KINGDOM Official Trailer (2023) Zlatan Ibrahimović

Glavne uloge Asterixa i Obelixa povjerene su Guillaumeu Canetu i Gillesu Lelloucheu. Na velikim ekranima imat ćemo priliku vidjeti i dvije velike francuske glumačke zvijezde – Marion Cotillard i Vincenta Cassela, koji su za ovu priliku utjelovili Kleopatru i Cezara.

O svom glumačkom debiju, Zlatan Ibrahimović je progovorio na društvenim mrežama, gdje je napomenuo kako je iznimno ponosan na ovaj cameo. Zanimljivo, on nije prvi nogometaš koji se pojavio uz Asterixa i Obelixa. Na isto se još 2008. godine odlučio i legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane.

Kopirati
Drag cursor here to close