www.vivaba.com

7. VIVA film festival: Završen natjecateljski dio, u subotu zatvaranje i ...

U programu 7.VIVA film festivala danas prikazano 10 filmskih ostvarenja iz kategorije ekološki film. Sutra projekcije omladinskih filmova, zatvaranje Festivala i proglašenje pobjednika.
Kultura / Film TV | 24. 09. 2021. u 21:57 Bljesak.info
Viva film festival

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već sedam godina, trećeg dana Viva film festivala predstavljamo odabrane filmove iz kategorije ekološki film.

''Kroz ove filmove želimo ukazati na značaj zaštite okoliša, očuvanje prirodnih resursa, kulturne baštine, ali i poticati razvoj ekološke svijesti. Večeras je prikazano 10 filmskih ostvarenja iz Perua, Engleske, Slovačke, Kanade, Španjolske, Bugarske, Australije, Brazila, Srbije i Argentine, a najboljim ekološkim filmovima bit će dodijeljeno priznanje zlatni, srebreni i brončani leptir'', poručili su organizatori.

S današnjim projekcijama odabranih ekoloških filmova završava se natjecateljski dio 7. Viva film festivala. U subotu, 4. dana Festivala revijalno će biti prikazano 10 najboljih omladinskih filmova nastalih u VIVA školi filma u poteklih nekoliko godina. Riječ je o kratkim filmovima osnovaca i srednjoškolaca iz različitih bh.gradova koji su na prethodnim Festivalima osvajali značajne nagrade.

Projekcije omladinskih filmova u Sarajevu počinju u 18.00 sati u Domu oružanih snaga BiH. Nakon projekcija omladinskih filmova od 20.00 sati bit će upriličeno zatvaranje Festivala i proglašenje pobjednika.

Projekcije filmova iz kategorije omladinski film bit će dostupne i online od 18.00 sati, a zatvaranje Festivala i proglašenje pobjednika od 20.00 sati na www.vivaba.com i facebook stranici Vivafilmfest.

Kopirati
Drag cursor here to close