Ispunjeni uvjeti

Pa šta sad? Zenička zaobilaznica po drugi put puštena u promet

Uz čestitke Autocestama FBiH, federalni ministar prostornog uređenja poželio je građanima sretno i sigurno korištenje spomenute dionice, potcrtavajući brojne benefite tog projekta, uključujući njegove gospodarske i druge društvene aspekte.
Gospodarstvo / Ulaganja | 15. 07. 2021. u 10:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić uručio je danas v. d. ravnatelju JU Autoceste FBiH Elmedinu Voloderu upotrebne dozvole za "Zeničku obilaznicu'' na autocesti - Koridoru 5c.

Time su se stekli svi neophodni uvjeti da ta dionica autoceste bude puštena u promet.

Uz zadovoljstvo iskazano tim povodom, ministar Martić najavio je kako će spomenuta dionica već danas biti u funkciji, te se ukratko osvrnuo na procedure koje su prethodile tom činu.

''Drago mi je da mogu priopćiti da su ispunjeni svi uvjeti i da sam danas potpisao upotrebne dozvole za dionicu autoceste oko Zenice i uručio je ravnatelju Autocesta FBiH'' - izjavio je za Fenu Martić.

Video: 'Zenička obilaznica' na Koridoru 5c od danas u upotrebi

Uz čestitke Autocestama FBiH, federalni ministar prostornog uređenja poželio je građanima sretno i sigurno korištenje spomenute dionice, potcrtavajući brojne benefite tog projekta, uključujući njegove gospodarske i druge društvene aspekte.

Podsjetio je kako je od podnošenja zahtjeva za izdavanje upotrebnih dozvola prošlo šest mjeseci te da je na tom planu angažirano pet komisija.

''Bilo je određenih nedostataka i mi smo, po njihovim izvješćima, naložili da se oni otklone'' – precizirao je ministar Martić.

Podsjećamo, ova je dionica u siječnju bila predmet ismijavanja jer direktoru Autocesta ništa nije bilo sporno u njezinu izgledu prilikom prvog otvaranja.

Video: "Pa šta sad"
Kopirati
Drag cursor here to close