Za lijep i čist moj grad Konjic

Vrijedni komunalci u akciji: U Konjicu proljetna akcija čišćenja grada

Proljetna akcija će trajati do 28. svibnja, a počela je u gradskoj zoni kod kamene Ćuprije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 01. 05. 2021. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: JKP Standard Konjic / Akcija "Za lijep i čist moj grad Konjic"

U Konjicu je u tijeku proljetna akcija čišćenja koja nosi naziv "Za lijep i čist moj grad Konjic", a provodi je JKP Standard d.o.o. Konjic.

"Akcija podrazumijeva veliku akciju čišćenja svih javnih površina od smeća, košenje zelenih površina, pranje ulica, sadnju cvijeća, popravku i farbanje parkovskih klupa, te uljepšavanje svih zelenih i ostalih javih površina u Općini Konjic", navedeno je iz JKP Standard.

Osim toga, u ovoj akciji je planirana i dezinfekcija javnih površina, parkovskih klupa, uličnih kanti, kao i odvoz kabastog otpada s područja u kojima je organiziran redovan odvoz komunalnog otpada.

Stvaranje ljepšeg okruženja za život

Proljetna akcija će trajati do 28. svibnja, a počela je u gradskoj zoni kod kamene Ćuprije. Početku akcije prisustvovali su načelnik Općine Konjic Osman Ćatić i direktor JKP "Standard" Konjic Samir Memić.

Proljetna akcija pod sloganom: "Za lijep i čist moj grad Konjic" koja će trajati do 28 maja, jučer je u poslijepodnevnim...

Objavljuje Jkp Standard Doo KonjicČetvrtak, 29. travnja 2021.

"Organizacijom proljetne akcije čišćenja i pored aktualne situacije s pandemijom COVID-19, želi se napraviti iskorak u cilju stvaranja ljepšeg okruženja za život. Ono što je najvažnije da ova mjesečna akcija treba pretvoriti u cjelogodišnju aktivnost, kojom ćemo podići svijest i čuvati okoliš", naveo je JKP Standard iz Konjica.

Ljepša Hercegovina

Akcija proljetnog čišćenja provedena je i u Jablanici. Podsjećamo, da je mjesec travanj u Jablanici bio proglašen mjesecom čistoće. Program mjeseca čistoće obuhvatio je čišćenje i uređenje ulica, naselja, zelenih površina, vodotoka, šetališta, vidikovaca i prometnica.

Aktivni su u proteklom razdoblju također bili i mostarski komunalci koji su proveli više akcija čišćenja. Mostarska komunalna poduzeća su izvršila čišćenje divljih deponija uz cestu od kružnog toka prema Sokolu, uz mosta Franje Blaževića(Avijatičarski most) i Kosoru.

Kopirati
Drag cursor here to close