Radovi

Aktivno se gradi gradska magistrala

Projekt vrijedan 520.000 KM obuhvaća izgradnju 2+2 prometne trake s kompletnom infrastrukturom. Novac za radove osiguran je iz federalne blagajne.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 05. 2021. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktivno se vrše radovi na izgradnji nove dionice magistralne ceste M6.1 na Španjolski trg - spoj s Ulicom Kardinala Stepinca (kod Hotela Ero) u Mostaru.

Podsjetimo, na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća donešena je odluka o proglašenju Ćirine zgrade javnim dobrom, a nadležne službe trebaju pripremiti dokumente za eksproprijaciju i ostale korake koji sada slijede.
 
Ranije smo objavljivali kako je projekt četiri prometne trake u Ulici Ante Starčevića u Mostaru privukao pozornost javnosti zbog uklanjanja drvoreda, no plakanje za drvoredom na društvenim mrežama brzo je prestalo. Krajem ožujka krenula je sadnja poljskog brijesta, koji bi trebali zamijeniti uklonjeni drvored lipa.

Podsjetimo, projekt vrijedan 520.000 KM obuhvaća izgradnju 2+2 prometne trake s kompletnom infrastrukturom. Novac za radove osiguran je iz federalne blagajne.

''Izvođenje radova na rekonstrukciji cesta (vrši se) prema Sporazumu sa Cestama Federacije BiH i Federalnog ministarstva saobraćaja i veza'', stoji u odluci Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close