Čas posla

Mostar: ''Prebacili'' se radovi

Ranije je najavljeno kako bi radovi na Aveniji bi se trebali završiti početkom prosinca, a u Rudarskoj ulici su trebali biti gotovi do kraja rujna.
Gospodarstvo / Ulaganja | 21. 10. 2021. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izvođenja radova u Mostaru za sav promet zatvoren je dio ulice Kralja Tomislava (Avenija) od raskrižja ulica Rudarska i Kneza Višeslava - vrh Avenije do raskrižja s Ulicom kralja Zvonimira.

Stoji to u obavijesti Civilne zaštite HNŽ-a. Naime, radovi na mostarskoj Aveniji ''prebacili'' su se s jedne prometne trake na drugu pa je, nakon što je postavljen završni sloj asfalt na jednoj strani prometnice, počelo skidanje starog asfalta na drugoj.

Foto: Bljesak.info / Radovi na Aveniji

Inače, ranije je najavljeno iz Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara kako bi radovi na Aveniji bi se trebali završiti početkom prosinca, a u Rudarskoj ulici su trebali biti gotovi do kraja rujna.

No, za probijanje rokova su naveli da zbog preklapanja radova različitih izvođača na rekonstrukciji kanalizacijskih i vodovodnih instalacija te elektro i komunikacijskih, često dolazi do kašnjenja u realizaciji ugovora. 

Za nadati se da će se rokovi ispoštovati i da neće netko u okruženju iz temelja izgraditi neki novi most dok Mostar čeka kraj radova na prometnicama.

S druge strane, unatoč ponekad zbunjujućoj signalizaciji, vozači se, osim nekoliko ulijetanja u suprotne smjerove, za sada snalaze u novoj regulaciji prometa.

Kopirati
Drag cursor here to close