Ulaganja

Mostar: Najavljeni radovi, a ne događa se ništa

Iako je Grad najavio kako je ''nastavak radova'' na kolektoru planiran za ''ponedjeljak 23.11.2020. godine'' na terenu se još ništa ne događa.
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 11. 2020. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet se kasni s radovima u Mostaru. Naime, radovi na izgradnji Glavnog desnoobalnog kolektora duž ulice dr. Ante Starčevića počevši od kružnog toka kod zgrade Mljekara do raskrižja s ulicom Kralja Tomislava (Vrh Avenije), te dalje Ulicom Rudarska do raskrsnice sa Ulicom Blajburških žrtava (kod Osnovne škole Ivana Gundulića) još nisu počeli.

Iako je Grad najavio kako je ''nastavak radova'' na kolektoru planiran za ''ponedjeljak 23.11.2020. godine'' na terenu se još ništa ne događa.

Grad je najavio i da će ''zbog radova doći do izmjene režima prometa te stoga sudionici u prometu trebaju obratiti pažnju na privremenu vertikalnu signalizaciju''.

Sredstva za realizaciju predmetnih radova osigurana su dijelom iz sredstava vodoprivrednih naknada HNŽ putom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ, zatim Fonda za zaštitu okoliša FBiH te iz proračuna Grada Mostara.

Paralelno s radovima izgradnje glavnog desnoobalnog kolektora odvijat će se i radovi na rekonstrukciji raskrižja ulica Rudarska i Kralja Tomislava (vrh Avenije) gdje će se umjesto postojećeg raskrižja izgradit kružni.

Grad je objavio kako je sredstva za ove radove osigurala Vlada FBiH putem Ministarstva prometa i komunikacija FBiH u iznosu od 500.000 KM.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close