Brm brm

Mostar bus: Nakon Japanaca, stigli Turci

Time će mostarski javni prijevoz, nakon donacije Japana u vremenima poslijeratnog oporavka, od prije nekih petnaestak godina, biti bogatije za tri nova vozila.
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 06. 2018. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri autobusa ispred Udruženja zajednica općine Republike Turske stigla su u petak, 29. lipnja, na adresu firme Mostar bus. Riječ je dva putnička autobusa i jednom mini busu, a ukupna vrijednost donacije iznosi oko 300 000 KM.

Time će mostarski javni prijevoz, nakon donacije Japana u vremenima poslijeratnog oporavka,  od prije nekih petnaestak godina, biti bogatiji za tri nova vozila.

Svečanosti primopredaje, koje je upriličena u sjedištu firme mostarskog prijevoznika, prisustvovali su predstavnici donatora, generalnog konzulata Republike Turske u Mostaru i predstavnici Grada Mostara.

Autobusi pristigli iz Turske će već u ponedjeljak biti uključeni u redovan promet.

Gradonačelnik Mostara, Ljubo Bešlić zahvalio se Turskoj na donaciji, posebno istaknuvši angažman generalne konzulice Republike Turske u Mostaru Zerrin Kandemir, bez čije pomoći, kaže Bešlić, ne bi niti bilo donacije.

“Želja je svakako da ova donacija potakne i bolje odnose između Turske i BiH, koji su, mislim , jako dobri, ali svakako postoje još mnoge veće mogućnosti za suradnju”, kazao je Bešlić, dodajući kako je “siguran da će se to u budućnosti i ostvariti”.

Direktor poduzeća 'Mostar bus' Damir Marić zahvalio je Hayrettinu Güngöru, tajniku Udruženja općina Republike Turske, Zerrin Kandemir generalnoj konzulici Republike Turske u Mostaru i Ljubi Bešliću, gradonačelniku Grada Mostara te naglasio će ova donacija biti na veliku korist ovog poduzeća jer ovom donacijom autobusa obnavljaju dotrajali vozni park.

Kopirati
Drag cursor here to close