Fejićeva

Kazne i kamere: Mijenja se prometovanje u mostarskoj ulici

Pneumatski podizači koji trenutno nisu u funkciji, nakon popravke koja će uslijediti, stavit će se u redovnu upotrebu…
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 05. 2023. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara, obavještava građane, fizičke i pravne osobe, da se Ulica Braće Fejića, u kojoj je prema važećoj Odluci o regulaciji prometa na području Grada Mostara  u ulicama u kojima je zabranjen promet u oba smjera, u potpunosti  zatvara za putnu komunikaciju motornim vozilima, te će biti u funkciji samo jedan ulaz i to iz Ulice Karađozbegova.

''U ulici Karađozbegova (tik uz zid Karađozbegove džamije na zasebnom stubu) na samom ulasku u Staru gradsku jezgru, postavljena je nadzorna kamera od strane MUP-a HNŽ, koja je u ovom trenutku u testnoj fazi rada, a već od dana  1. 6.2023., svi nedozvoljeni ulasci i izlasci u Ulicu braće Fejića bit će sankcionirani. Također, nadzorna kamera postavit će se i na ulasku u Ulicu Ose Grebe, kod BBI banke. Pneumatski podizači koji trenutno nisu u funkciji, nakon popravke koja će uslijediti, stavit će se u redovnu upotrebu, dok će ulaz u Ulicu Šerifa Burića biti blokiran fizičkom zaprekom'', navedeno je.

Služba za inspekcijske poslove navodi kako su građani, koji imaju mjesto prebivališta prema važećem CIPS-ovom dokumentu  u spomenutoj ulici odnosno u ulicama koje se nadovezuju na istu (Trg 1.maja, Ćiberova, Bišćevića, Solakovića, Behlilovića, Kresina, Kljunova, Faladžiča, Husrefovića, Šerifa Burića, Soldina, Mala tepa), dužni pribaviti od strane nadležnog organa, Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove-Službe za inspekcijske poslove, Rješenje kojim se odobrava prolazak ulicom do mjesta prebivališta, sa zabranom zaustavljanja i parkiranja.

''Fizičke i pravne osobe koja obavljaju dostavu robe na način i u vrijeme kako je trenutno propisano citiranom Odlukom (u periodu od 6 do 8 sati) neće moći svojim dostavnim vozilima ići do lokacije isporuke, nego će se dostava izvršiti ručno, na kolicima ili na drugi prikladan način, te ih u tom smislu  upućujemo da svoje aktivnosti prilagode novonastaloj situaciji'', priopćeno je iz mostarske inspekcije.

Kopirati
Drag cursor here to close