Federalno ministarstvo poduzetništva

Prijavite se: Ministarstvo dijeli poticaje za razvoj poduzetništva i obrta

Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 04. 2023. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisalo je Javni natječaj/konkurs za odabir korisnika grant sredstava tekućih transfera za 2023. godinu

Tekst Javnog natječaja/konkursa možete pronaći klikom na link (pdf) ili web stranici Minstarstva.

Predmet Javnog konkursa/natječaja je prikupljanje prijava za odabir korisnika grant sredstava Tekućih transfera, utvrđenih u razdjelu 50. Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta (Službene novine Federacije BiH, broj 6/23).

Također, FMRPO je raspisalo i Javni natječaj/konkurs za odabir korisnika kreditnih sredstava po Programu ''Kreditni poticaj razvoja poduzetništva i obrta'' za 2023. godinu (tekst na linku, pdf).

Predmet Javnog natječaja je prikupljanje prijava za odabir korisnika kreditnih sredstava, iz sredstava koja su na računu namjenskog depozita Vlade Federacije BiH - Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta kod Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine.

Kreditna sredstva će se plasirati putem Banke, s rokom povrata sredstava na račun Banke do sedam (7) godina, grace periodom do dvije (2) godine, uključenim u rok povrata sredstava i kamatnom stopom od 0,9%.

Kopirati
Drag cursor here to close