Krpa na zakrpu

Mostar ima cestu za razbijanje kamenaca u bubrezima

Vozači se iznenade kad stanu na semaforima i upadnu u rupu, a kad pada kiša stvore se velike lokve
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 03. 2018. u 07:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometnica u Splitskoj ulici u Mostaru nalazi se u katastrofalnom stanju. Asfalt na cesti je  ispucao, a stvorila su se udubljena i rupe na prometnici.

Pročitajte još

''Nedavno ste pisali o cesti za razbijanje kamenaca u bubrezima. Želim vam reći da i Mostar takvu cestu ima'', rekao je čitatelj portala Bljesak.info, koji tvrdi kako je sramotno da je jedna od najfrekventnijih prometnica izgleda jako loše.

''Vozači se iznenade kad stanu na semaforima i upadnu u rupu, a kad pada kiša stvore se velike lokve. Kad vozite po ovakvoj prometnici pravo je čudo da ne razbijete i oštetite auto'', smatra naš čitatelj.

Podsjećamo da smo nedavno pisali i kako je u katastrofalnom stanju prometnica na Aveniji. Krpa na zakrpu, deprimirajuće loš asfalt koji se sam od sebe dezintegrira, rupe koje samo čekaju prvu kišu da opet zinu u punom obujmu, to je slika i prilika nekadašnjeg ponosa grada.

Pritom se u jednom dijelu, od Mostarke prema Vrhu Avenije, na neku čudnu foru, automobili i dalje mogu parkirati u vanjskoj traci, s obje, pa je vožnja Avenijom u njezinom sjevernom dijelu sve samo ne lagodna, jer osim loše infrastrukture, tu je i stalni strah od izlijetanja pješaka na cestu ili vozila čiji vlasnik želi izići u rikverc, bez gledanja.

Kopirati
Drag cursor here to close