Uborak

Građani opet blokirali mostarsku deponiju

Ovaj put blokirane su prilazne ceste deponiji, s obzirom na to da se policijske jedinice nalaze na samom ulazu. Blokada je trajala do 8 sati.
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 01. 2020. u 07:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani Mostara okupljeni oko inicijative 'Jer me se tiče' rano jutros blokirali su prolaz kamionima s komunalnim otpadom. Riječ je, kako su nam kazali, o kratkotrajnoj blokadi koja ima za cilj skrenuti pozornost vlastima prema problemu s Uborkom.

Ovaj put blokirane su prilazne ceste deponiji, s obzirom na to da se policijske jedinice nalaze na samom ulazu. Blokada je, trajala do 8 sati.

Foto: Bljesak.info / Blokada deponije

Podsjećamo, u ponedjeljak se u mostarskoj gradskoj vijećnici održao sastanak predstavnika vlasti i građana. No, nije donesen niti jedan zaključak jer je na sastanak došlo pet od 11 članova povjerenstva, a građani su rekli kako se samo odugovlači s rješenjem. Grad je pak reagirao i priopćio kako su ponuđene neke nove lokacije. No, do rješenje može doći samo, a potvrdila je to glavna savjetnica mostarskog gradonačelnika, Radmila Komadina, samo kad se oformi Gradsko vijeće.

Kopirati
Drag cursor here to close