Poništenje postupka

Grad Mostar raspisao nabavu, pa tijekom postupka odlučio mijenjati projekt

Nabava je na Portalu javnih nabava objavljena 30. rujna te je skoro mjesec dana bilo potrebno da se odluči kako je potrebno poništiti nabavu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 11. 2022. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupak javne nabave za izvođenje radova na objektu mostarske mjesne zajednice (MZ) Vihovići je poništen jer se tijekom trajanja samog procesa nabave odlučili na mijenjanje projektne dokumentacija.

Kako su naveli iz Grada Mostara u Obavijesti o poništenju nabave razlog poništenja se „nije mogao predvidjeti u vrijeme pokretanja postupka javne nabave“. Konkretni razlog bio je „noveliranje projektne dokumentacije tijekom postupka javne nabave“.

Iz Grada su u Obavijesti dodali sami sebi preporuku kako je „potrebno usuglasiti i odobriti novi projekt izgradnje MZ Vihovići“. Nabava je na Portalu javnih nabava objavljena 30. rujna te je skoro mjesec dana bilo potrebno da se odluči kako je potrebno poništiti nabavu.

Radovi vrijedni gotovo 190 tisuća maraka na objektu MZ Vihovići trebali su obuhvatiti izvođenje građevinskih, zanatskih, instalaterskih radova. Rok izvođenja radova je, navode, dvije godine.

Na internetskim stranicama Grada nije moguće pronaći ime i prezime te kontakt povjerenika mjesne zajednice Vihovići. Za tu mjesnu zajednicu stoji kako se nalazi u Gradskom području Zapad i na adresi Rudarska ulica 101.

Kopirati
Drag cursor here to close