Prenamjena

Grad Mostar ''podijelio'' pauke

Jedno će vozilo biti prenamijenjeno kako bi ga komunalno poduzeće koristilo za razmještaj kontejnera dok će Civilna zaštita koristiti vozilo na kojeg će se montirati ''korpa''.
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 04. 2024. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Tri pauk-vozila koja su godinama neiskorištena ''ležala'' odlukom mostarskog Gradskog vijeća dodijeljena supoliciji, Civilnoj zaštiti te komunalnom poduzeću.

Kako se moglo čuti na sjednici, jedno će vozilo biti prenamijenjeno kako bi ga komunalno poduzeće koristilo za razmještaj kontejnera dok će Civilna zaštita koristiti vozilo na kojeg će se montirati ''korpa''.

Kako se navodi u usvojenoj odluci, vozila su nabavljena 2010. godine za potrebe novoformiranog poduzeća Mostar parking i do sada su stajala ne iskorištena.

''J.P. Komunalno se obratilo zahtjevom da joj se dodijeli na korištenje jedno vozilo koje već godinama stoji neiskorišteno a neophodno je za normalno funkcioniranje J.P. Komunalno d.o.o. Mostar. Naime vozilo bi se iskoristilo za svakodnevne aktivnosti vezane za funkcioniranje poduzeća. Služba civilne zaštite bi vozilo iskoristila za nadogradnju hidraulične korpe koja je neophodna za adekvatno funkcioniranje Službe za spašavanje sa visina jer trenutno nema na raspolaganju niti jedno vozilo za navedene namjene'', navedeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close