Ne treba im

Odluka pred vijećnicima: Grad posuđuje Pauka komunalcima i vatrogascima

Ovom Odlukom daje se suglasnost Gradonačelniku Grada Mostara da može dati na korištenje specijalna vozila Pauk na trajno korištenje J.P. Komunalno d.o.o. Mostar te Službi za civilnu zaštitu i vatrogastvo.
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 04. 2024. u 11:17 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odluka o davanju suglasnosti za davanje na korištenje vozila Pauk na korištenje J.P. Komunalno d.o.o. Mostar te Službi za civilnu zaštitu i vatrogastvo naći će se pred gradskim vijećnicima na sjednici u ponedjeljak 29. travnja.

Ovom Odlukom daje se suglasnost Gradonačelniku Grada Mostara da može dati na korištenje specijalna vozila Pauk marke DAF, proizvodene 2010. godine, na trajno korištenje J.P. Komunalno d.o.o. Mostar te Službi za civilnu zaštitu i vatrogastvo.

Stajala neiskorištena

Navedeno je kako korisnici mogu vršiti prenamjenu i prilagođavanje vozila u skladu sa svojim potrebama te će snositi sve troškove vezane za servisiranje, prenamjenu, atest kao i troškove registarcije i održavanja vozila,

U obrazloženju ove odluke navedeno je kako su ova vozila nabavljena 2010. godine za potrebe novoformiranog preduzeća Mostar parking i do današnjeg dana su stajala ne iskorištena.

Jedno vozilo MUP-u

Jedno vozilo je dato na korištenje MUP-u HNŽ, a vozila iz člana 1 ove odluke i dalje su ne iskorištena.

J.P. Komunalno se obratilo zahtjevom da joj se dodijeli na korištenje jedno vozilo koje već godinama stoji neiskorišteno a neophodno je za normalno funkcioniranje J.P. Komunalno d.o.o. Mostar. Naime vozilo bi se iskoristilo za svakodnevne aktivnosti vezane za funkcioniranje poduzeća.

Služba civilne zaštite bi vozilo iskoristila za nadogradnju hidraulične korpe koja je neophodna za adekvatno funkcioniranje Službe za spašavanje sa visina jer trenutno nema na raspolaganju niti jedno vozilo za navedene namjene.

Kopirati
Drag cursor here to close