Pazi gdje parkiraš!

I to se dogodilo u 2023. godini: U Mostaru pauk uklonio nepropisno parkirano vozilo

Iz MUP-a HNŽ-a su kazali kako su zadnje vrijeme intenzivirane aktivnosti policije na suzbijanju prekršaja nedozvoljenog parkiranja na pločnicima, ulici, zelenim površinama i drugim mjestima gdje je to Zakonom zabranjeno.
Vijesti / Flash | 22. 03. 2023. u 10:13 M.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepropisno parkirano vozilo u Ulici Hrvatske mladeži u Mostaru u utorak je uklonio pauk. Vozilo je bilo parkirano na pločniku namijenjenom za pješake. Također, na mostarskim ulicama primijećen je i povećan broj 'zakačenih' kazni na vozilima parkiranim na nedozvoljenim mjestima.

Za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ-a su kazali kako su zadnje vrijeme intenzivirane aktivnosti policije na suzbijanju prekršaja nedozvoljenog parkiranja na pločnicima, ulici, zelenim površinama i drugim mjestima gdje je to Zakonom zabranjeno.

Foto:Facebook / Primijećen je i povećan broj 'zakačenih' kazni na vozilima 

Također, u svom radu policija je počela koristiti i niz tehničkih sredstava, a jedno od novih jeste da se koristi kamera iz službenog vozila u pokretu koja snima vozila parkirana na nedozvoljenim mjestima. Nakon obrade i provjera u bazi podataka prekršitelji će na kućnu adresu dobiti obavijest o učinjenom prekršaju sa propisanom visinom kazne.

Iz MUP-a HNŽ posebno su istaknuli da će obavljati samo poslove iz svojih nadležnosti propisanih Zakonom te da neće '' obavljati poslove iz nadležnosti i za račun JP 'MO Parking' ili bilo kojeg drugog javnog ili privatnog poduzeća eventualno preuzimajući  dio njihovih poslova''.

Kopirati
Drag cursor here to close