Ugovor o posudbi

Ugovor pred vijećnicima: Grad posuđuje Pauka MUP-u

Kako je navedeno u Ugovoru o posudbi, Grad Mostar posuđuje MUP-u HNŽ specijalno vozilo „Pauk“ marke DAF, godina proizvodnje 2010. godine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 09. 2023. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugovor o posudbi, po kojem će Grad Mostar posuditi specijalno vozilo ‘Pauk’ Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije naći će se pred Gradskim vijećnicima na sjednici koja će biti održana u srijedu 27. rujna.

Naime kako je navedeno u Ugovoru o posudbi, Grad Mostar posuđuje MUP-u HNŽ specijalno vozilo 'Pauk' marke DAF, godina proizvodnje 2010. godine.

U Odluci je navedeno kako se ''daje se suglasnost Gradonačelniku Grada Mostara da može zaključiti „Ugovor o posudbi za specijalno vozilo „Pauk“ marke DAF, godina proizvodnje 2010. godine, šasija FALF45.220, VIN broj: XLRAGFOL362012, broj motora: 21968000, zajedno sa nadogradnjom – fiksnom platformom sa dizalicom PALFINGER PK 11001 K proizvedenom u R. Hrvatskoj 2010. godine, tvornički broj dizalice 100125639, sa Ministarstvom unutarnjih poslova Hercegovačko – neretvanske županije’’.

Ova Odluka stupa na snagu osmog dana od dana donošenja i objavit će se u “Službenom glasniku Grada Mostara”, navedeno je.

Podsjećamo, vršitelj dužnosti direktora poduzeća Mostar Parking, Ivan Barbarić, obraćajući se ranije Gradskom vijeću, rekao je kako je dogovoreno da se policija uključi u regulaciju mirujućeg prometa tako što će raditi zajedno s ovim poduzećem za što će im biti dodijeljena dva pauk-vozila.

''U finalnoj smo fazi za pauk-službi koja bi trebala u potpunosti preuzeti policija, a Grad će ustupiti MUP-u dva pauk vozila'', rekao je, između ostalog, Barbarić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close