Sve se može

FOTO Komunalci i građani udružili snage: Akcija čišćenja 'malih stepenica' u Mostaru

U utorak je krenula akcija čišćenje prostora oko 'malih stepenica' koje vode pokraj stadiona prema naselju Bijeli brijeg.
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 04. 2024. u 09:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar, Odjel za komunalne i inspekcijske poslove u suradnji s javnim komunalnim poduzećem i vatrogasnom postrojbom, organizirao je u utorak čišćenje prostora oko 'malih stepenica' koje vode pokraj stadiona prema naselju Bijeli brijeg.

Foto: Bljesak.info / Male stepenice vode prema naselju Bijeli brijeg...

Karlo Kačić kazao je ispred Udruge građana Bijeli brijeg, koja je i ponijela inicijativu za čišćenje i uljepšavanje naselja, da se svakodnevno raznim akcijama i aktivnostima trude pomoći cijelom naselju da se zelene površine i svoje ostalo što je potrebno za normalno funkcioniranje naselja, dovede u red.

Akcija čišćenja naselja se, kako kaže, nastavlja, a cilj je uklanjanje otpada, uljepšavanje zelenih površina, kao i razvijanje svijesti kod građana o pravilnom zbrinjavanju otpada.

Foto: Bljesak.info / Akcija čišćenja...

"Uvijek tražimo načine da uljepšamo i očistimo naselje i ukažemo na važnost očuvanja prirode i pravilnog zbrinjavanja otpada", istaknuo je Kačić te najavio čišćenje i ostalih dijelova naselja poput 'velikih stepenica' i područja oko stadiona.

U akciji su, pored radnika gradskog komunalnog poduzeća, sudjelovali i stanari, građani i udruge. Za sve koji su sudjelovali u spomenutoj akciji organizatori su osigurali alat, zaštitnu opremu, kao i osvježavajuće napitke i obroke.

Foto: Bljesak.info / Alat je osiguran...
Kopirati
Drag cursor here to close