Let's Do It

Akcija čišćenja u Mostaru - Općina jug

Oko 39 prijavljenih volontera okupilo se na Gubavici odakle su podijeljeni po rutama i zajedno sa njihovim koordinatorima čistili lokalni put.
Gospodarstvo / Ekologija | 19. 09. 2022. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Let's Do It tim u Bosni i Hercegovini zajedno sa Udruženjem građana ''Gubavica'' su u okviru aktivnosti "Svjetski dan čišćenja 2022", organizirali akciju čišćenja u Mostaru/Općina Jug lokalni put Buna – Gubavica - Pijesci 17. rujna 2022. godine.

Foto: PR / Akcija čišćenja

Oko 39 prijavljenih volontera okupilo se na Gubavici odakle su podijeljeni po rutama i zajedno sa njihovim koordinatorima čistili lokalni put. Osim u našoj sredini akcija čišćenja u sklopu obilježavanja Svjetskog dana čišćenja organizirana je još na 39 lokacija širom Bosne i Hercegovine, istaknuli su organizatori.

Svjetski dan čišćenja je globalni pokret koji se organizira od 2018.godine i okuplja volontere iz 191 države širom svijeta. Cilj obilježavanja je potaknuti sve ljude na savjesno odlaganje otpada i utjecati na mijenjanje ekološke svijesti kod naših građana. Zajedno želimo učiniti Planetu ljepšim i zdravijim mjesto za život.

Foto: PR / Akcija čišćenja

U akciji je prikupljeno oko 230 vreća smeća. Žalosno, ali s druge strane ponosni smo na našu omladinu i sve one koji su danas učestvovali u ovoj akciji čišćenja te tako doprinijeli našoj čišćoj okolini. Zahvaljujemo se MUP HNŽ i JP ''Parkovi'' na ovoj suradnji, poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close