Previše kvarova

Strpljenje - Radovi u Dubrovačkoj ulici i idući tjedan

U Dubrovačkoj ulici u Mostaru radi se već neko vrijeme, a radovi će zbog još jednog kvara biti nastavljeni i idući tjedan
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 11. 2022. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanari Dubrovačke ulice u Mostaru jutros su negodovali zbog načina izvođenja radova na vodovodnoj mreži, jer kako kažu kroz razvaljen trotoar voda otječe i nanosi blato.
 
Inače iz JP Vodovod najavili su jutros zatvaranje vode zbog radova od 8 do 14 sati zatvaranje vode u Dubrovačkoj ulici.

Iz JP Vodovod za Bljesak.info su rekli kako se radovi izvode od prošle nedjelje,a do danas bila su četiri kvara, te kažu, imaju još jedan najavljen.

''U Dubrovačkoj se intenzivno radi ovaj tjedan, a vjerujem i naredni. Što se tiče današnjih radova nadamo se da će ići po planu. Danas su kolege na terenu i ispirali, te se trude držati uredno stanje koliko god je to moguće dok su u tijeku radovi'', kazali su iz Vodovoda.
 
Danas iza 14 sati, a i inače kada su u tijeku radovi voda je pitka. Ukoliko dođe do zamućenja kažu, potrebno je pustiti da voda oteče kroz slavinu.

Također iz Vodovoda su istaknuli kako će se nakon svih radova u Dubrovačkoj sve iskopano vratiti u prvobitno stanje.
 
''Vraćanje u prvobitno stanje je u planu, jedino sada se neće ništa parcijalno raditi, nego će objediniti sve kada budu gotovi radovi'', poručeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close