Potpisivanje ugovora

Čitluk dobiva kulturni centar vrijedan 1.747.629 KM

Općina Čitluk sredstva za realizaciju ovog kapitalnog projekta osigurala je kroz kredit Razvojne banke BiH.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 03. 2021. u 13:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić u ponedjeljak je potpisao ugovor s grupom ponuditelja za rekonstrukciju i izgradnju zgrade Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Grupu ponuditelja (G.P.B. d.o.o. Čitluk - CO Martinović d.o.o. Čitluk) na potpisivanju ugovora predstavljali su direktori tih kompanija Ivan Bevanda i Stanislav Martinović, te građevinski inženjer koji će biti voditelj gradilišta Miroslav Marić.

Kako navode iz spomenute općine, ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i izgradnji zgrade KIC-a Čitluk vrijedan je 1.747.629 maraka, a izvođač radova obvezuje se da će ugovorene radove izvesti u roku od 300 dana.

Projektom rekonstrukcije i nadogradnje predviđeno je uklanjanje većeg dijela postojećeg te dogradnja novog dijela objekta, a nakon izvođenja radova zgrada Kulturno-informativnog centra Čitluk bit će višenamjenski objekt.

Naime, planirano je da u zgradi KIC- a, nakon završetka projekta, budu smještene višenamjenske dvorane, vijećnica, spomen soba za poginule branitelje, uredski prostori i ostali sadržaji.

Općina Čitluk sredstva za realizaciju ovog kapitalnog projekta osigurala je kroz kredit Razvojne banke BiH, što je dobilo jednoglasnu podršku vijećnica i vijećnika Općinskog vijeća Čitluk prilikom donošenja odluke o kreditnom zaduženju za realizaciju projekta rekonstrukcije i nadogradnje zgrade KIC-a Čitluk, navode iz Općine.

Kopirati
Drag cursor here to close