Mepas Mall

Zakorači u Penti modnu priču

Penti trgovina je otvorila svoja vrata u Mepas Mallu u Mostaru, te stavila osmijeh na lice mnogim ženama.
Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 07. 2021. u 12:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trgovina na 2. katu Mepas Malla, zasigurno će biti omiljeni izbor, zahvaljujući jedinstvenoj kvaliteti i bogatoj ponudi koju nudi. Interijer je uređen po Penti standardima, te nudi raznovrsan izbor za čitavu porodicu.

Za dan otvorenja Penti je svojim kupcima omogućio brojne beneficije, te je atmosfera bila više nego pozitivna. Dojmovi stalnih i novih mušterija, bili su više nego fantastični, što je pokazao i sam odaziv u trgovini.

Oduševljenje su pokazale i influencerice, koje su omiljene komade pokazale na društvenim mrežama, te podijelile sa svojima pratiteljima. Čitav događaj bio je popraćen fotografom, koji je prikazao i najsitnije detalje.

PR  / Penti trgovina je otvorila svoja vrata u Mepas Mallu 

Asortiman koji je posložen po svjetskim trendovima, prilagodljiv je potrebama kupaca, kako bi pronašli idealan komad za sebe.Pored prepoznatljive ponude Penti proizvoda, u ljetnoj ponudi se izdvaja plažni program, koji je inspiriran elegancijom i samouvjerenošću žena.

Atraktivne tkanine i zanimljivi dizajni zaštitni su znak ove kolekcije. Bilo da više preferirate basic komade ili pak one sa unikatnim nitima, Penti je omogućio da pronađeš onaj po svojoj mjeri!

U mnoštvu proizvoda, Penti izdvaja najzastupljenije: donje rublje, pidžame i čarape, te čini da se svaka od vas osjeća posebno, lansirajući različite kolekcije za svačiji ukus: Basic, Bridal, Maternity i Active kolekcija.

Penti tim će vam pomoći pri odabiru savršene korpice grudnjaka ili pak do savršenstva udobnosti sa pidžamom.

Voli sebe svaki dan!

Kopirati
Drag cursor here to close