Projekt ''Radost života''

UNIQA dodjeljuje novčana sredstva neprofitnim organizacijama

Uz originalnost i kvalitetu, projekti će se između ostalog vrednovati po važnosti za lokalnu i širu zajednicu
Gospodarstvo / Tvrtke | 30. 05. 2019. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Radnost života UNIQA Osiguranja

UNIQA je pokrenula projekt pod nazivom ''Radost života'' za dodjelu novčanih sredstava kojim poziva sva udruge i ustanove koje provode aktivnosti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, posebno djece i mladih, da prijave projekte ili inicijative koji promoviraju bolji, zdraviji i aktivniji život, obogaćuju i usrećuju, a za njihovu realizaciju potrebna im je financijska podrška, priopćeno je.

Prijaviti se mogu neprofitne organizacije, sportska udruge, ustanove koje brinu o djeci i mladima, osnovne i srednje škole te druge institucije sa projektima čija bi realizacija unaprijedila kvalitetu uvjeta života u zajednici te dobrobiti djece i mladih.

Projekti mogu biti edukativni (unapređenje učenja, stjecanja i prenošenja znanja, promocija kulture, likovnog i pisanog stvaralaštva, promocija medijske ili financijske pismenosti), humanitarni (izravno pomažu djeci i omladini iz osjetljivih skupina) ili sportski (izravno utječu na bolje zdravlje djece, omladine te u konačnici bolji, aktivniji i zdraviji život). Može se prijaviti i projekt koji je već proveden (pilotiran) i prijavitelj bi ga želio proširiti i razviti.

Uz originalnost i kvalitetu, projekti će se između ostalog vrednovati po važnosti za lokalnu i širu zajednicu, koristi koju će korisnici i društvo imati od provođenja projekta te broju djece i mladih izravno uključenih u projekt, priopćeno je iz osiguravajuće kuće.

Projekt se prijavljuje putem posebnog obrasca koji se ispunjava online na internetskoj stranici UNIQA osiguranja. Rok za podnošenje prijava je 21. lipnja 2019., a sve informacije o inicijativi ''Radost života'' dostupne su na poveznici.

Kao društveno odgovoran član zajednice, UNIQA je tijekom više od dva desetljeća poslovanja podržala desetine humanitarnih projekata, pomogla brojnim ustanovama za djecu i omladinu, obrazovnim i sportskim institucijama što nastavlja i projektom ''Radost života'', za sigurniji, bolji i duži život.

Kopirati
Drag cursor here to close