Blachere Illumination

Svjetlosna čarolija na Jahorini

Skijaški centar Jahorina, jedan od najmodernijih ski centara u regiji, izabran je za prvu ski destinaciju u sklopu koje su prezentirane svjetlosne dekoracije s potpisom Blachere Illumination.
Gospodarstvo / Tvrtke | 23. 09. 2021. u 10:10 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Blachere Illumination – Gospodari svjetla nastavila je svoj put uspješnog poslovanja i širenja u regiji predstavljanjem svjetlosnih dekoracija namijenjenih skijalištima. Kao svoju prvu destinaciju za prezentaciju takvih dekoracije, izabrali su upravo Bosnu i Hercegovinu, odnosno Skijaški centar Jahorina.

U sklopu službenog dijela prezentacije international sales manager Julien Laurent predstavio je francusku grupaciju Blachere Illumination, najvećeg europskog proizvođača i distributera svjetlosnih dekoracija, dok su više informacija o trendovima, iskustvu u ukrašavanju i konkretnoj ponudi s gostima podijelili članovi tima iz regionalne podružnice Blachere Ilumination – Gospodari svjetla.

PR  / Blachere Illumination: Svjetlosna čarolija na Jahorini

„Ono što vidim danas u Bosni i Hercegovini je nešto slično situaciji i iskustvu koje smo imali u Hrvatskoj prije desetak godina. Tržište raste, raste interes i potražnja, klijenti žele nešto drugačije i više, a postojeća ponuda ovdje trenutno ne može odgovoriti tim zahtjevima. Upravo zato smo baš ovu lokaciju izabrali za našu prvu destinaciju u sklopu koje ćemo prezentirati svjetlosne dekoracije za skijališta. Želimo ponuditi iskorak, odmaknuti se od samo klasičnih svjetlosnih dekoracija, dati nova rješenja i podignuti standard po pitanju kvalitete ponude svjetlosnih dekoracija u Bosni i Hercegovini“, kazao je Željko Fresl, direktor tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla.

PR  / Blachere Illumination: Svjetlosna čarolija na Jahorini

Jedno poznato lice ispred tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla dočekalo nas je u udobnom ambijentu na Jahorini, riječ je o Edinu Špago regionalnom menadžeru ove tvrtke ali i osobi koja je BH javnosti, ali i Regiji, poznata kroz menadžment i marketing.

Iskoristili smo susret za kratak razgovor sa Edinom Špagom i pitali što to zapravo Blachere Illumination nudi i kako je on postao dio ovog kolektiva „Francuska tvrtka Blachere Illumination je već 47 godina prisutna na tržištu sa 29 podružnica širom svijeta i bavi se proizvodnjom božićnih i novogodišnjih te ostalih prigodnih svjetlosnih dekoracija. Podružnica u Hrvatskoj je zadužena za još 7 država u regiji (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija, Albanija, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Crna Gora). Posjedujemo vještine i dugogodišnje iskustvo što prenosimo na svaki aspekt našeg poslovanja. Od inicijalnog sastanka, razvoja ideje i implementacije, osiguravamo potpuno podršku u svim fazama projekta. Želim naglasiti da raspolažemo velikim i profesionalnim timom s kojim godišnje odradimo oko 60 instalacija. Surađujemo sa vrhunskim alpinistima iz čitave regije, te imamo iskustvo u radovima na visini i zahtjevnim instalacijama. Svaka situacija u kojoj se nađemo, bez obzira koliko jednostavna ili zahtjevna bila, nama je izvediva. To je momenat u kojem se spaja moja osobnost i posao koji radim“, poručuje Špago. „Volim izazove a oduvijek volim svijetla, kada sam dobio poziv znao sam da je to ono što sam čekao“, dodaje.

Za kraj smo pitali što znači naziv tvrtke Blachere Illumination – Gospodari svjetla i da li u društvu opterećeno „teorijama zavjere“ ovaj naziv može da zvuči kontroverzno. „Kada radite neki posao iz strasti, želje, predano, drugačije jednostavno najbolje, bolje od drugih, onda ste vi gospodari svog posla, a pošto radimo sa svijetlom onda smo Gospodari svijetla“, poručio je regionalni menadžer ove tvrtke Edin Špago.

PR  / Blachere Illumination: Svjetlosna čarolija na Jahorini

Kako sve ne bi ostalo samo na priči, Blachere Illumination – Gospodari svjetla, u sklopu skijaškog centra Jahorina, su i izložili dio svjetlosnih dekoracija iz svoje ponude. Rasvjeta, 2D i 3D motivi, svjetlosne dekoracije pred kojima nitko nije ostao ravnodušnim, bile su dio svjetlosne čarolije na Jahorini.

Kopirati
Drag cursor here to close