Okupljanje stručnjaka iz regije

Sve spremno za znanstveno-stručnu konferenciju ''Sfera 2019: Tehnologija betona''

Sponzori ovogodišnje konferencije su kompanije: Sika BH d.o.o., Tvornica Cementa Kakanj d.d., Pinky-S d.o.o., te kompanija Penetron.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 03. 2019. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Konferencija o tehnologiji betona u Sarajevu

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji sa Građevinskim fakultetom Sarajevo, IGH institutom iz Zagreba, te GIT institutom iz Tuzle, organizira VII. po redu Međunarodnu znanstveno - stručnu konferenciju ''Sfera 2019: Tehnologija betona'' koja će se održati 26. i 27. ožujka 2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu.

Kompanija Sfera ovakve događaje uvijek radi u suradnji sa realnim sektorom.

''Naravno, uvijek tijekom svečanog obraćanja obrate se i gosti, koji doprinose razvoju određenog sektora, ili regije. Ovog puta, pored obraćanja ispred Građevinskog fakulteta iz Sarajeva i kompanije Sfera d.o.o., u svečanom dijelu otvaranja manifestacije, imat ćemo obraćanje i ispred Federalnog ministarstva prostornog uređenja, kao i Branimira Muidže u ulozi direktora Tvornice Cementa Kakanj d.d. i predsjednika Vijeća stranih investitora BiH. Konferenciju će službeno otvoriti Mirsad Jašarspahić, potpredsjednik Gospodarske komore FBiH'', kazali su iz kompanije Sfera.

Foto: PR / Program konferencije o tehnologiji betona u Sarajevu

Konferencija je dvodnevnog karaktera, te će se oba dana održavati predavanja i prezentacije stručnjaka koji će govoriti o različitim temama, a vezanim za tehnologiju betona. Drugi dan bit će održana i panel diskusija o temi konferencije, u kojoj će govoriti predstavnici kompanija i znanosti.

Sponzori ovogodišnje konferencije su kompanije: Sika BH d.o.o., Tvornica Cementa Kakanj d.d., Pinky-S d.o.o., te kompanija Penetron.

Foto: PR / Program konferencije o tehnologiji betona u Sarajevu

Partneri i izlagači konferencije su: TKK d.o.o., Fabika cementa Lukavac d.d., Put Inženjering d.o.o., Brend Xypex, MC Bauchemie d.o.o., Nexe beton d.o.o, Tehna d.o.o., Transportbeton d.o.o., BT3BH d.o.o., Beton Lučko d.o.o., Xella d.o.o., Hering d.d., Martini Gradnja d.o.o., Kelteks d.o.o., Guma-M d.o.o., Inter d.o.o., Duly d.o.o., te kompanija Beton Ing d.o.o.

''Ovo je konferencija na kojoj ćemo imati najviše izlagača, a neki od njih su izravni konkurenti na terenu. Naravno, to što su svi podržali ovakav događaj, nama daje za pravo da kažemo da se definitivno u ovoj industriji teži ka zajedničkim ciljevima porasta rada i stabilnosti tržišta'', dodaju iz Sfere, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close