Više od 400 sudionika

Ispunjena očekivanja na konferenciji ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sustavi za krovove''

Više od 400 sudionika s područja regije sudjelovalo je konferenciji, te uz edukativna predavanja eminentnih predavača, debate i diskusije
Gospodarstvo / Industrija | 31. 10. 2018. u 13:56 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znanstveno stručna konferencija ''Sfera 2018: Tehnologija, materijalizacija i sustavi za krovove'' uspješno je završena u Mostaru.

Više od 400 sudionika s područja regije sudjelovalo je konferenciji, te uz edukativna predavanja eminentnih predavača, debate i diskusije, imali su priliku posjetiti izložbeni prostor sponzora i partnera konferencije, priopćili su organizatori.

Kompanije koje su predstavljale ciljanoj skupini nadaju se da će iskustvo iz Mostara poboljšati i unaprijediti njihovo poslovanje. Dvodnevna manifestacija okupila je i mlade ljude koji su posebno uživali u programu, te obilasku štandova eminentnih kompanija.

Iz kompanije Sfera d.o.o. Mostar, koja je organizator, ističu kako ove konferencije postaju tradicionalne, te im je uvijek drago vidjeti nova lica. Navode kako je to pokazatelj da je zanimanje za sudjelovanje svaki put sve veće.

Konferencija je preispitivala znanstvena, odnosno tehnološka dostignuća i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje, primjene i oblikovanja sustava za izradu krovova. Sastojala se iz dva dijela – prezentacije znanstvenih i stručnih radova u prvom dijelu, i prezentacije suvremenih tehnologija i proizvoda u domenu proizvodnje i dizajna krovnih sustava, u drugom dijelu konferencije.

Ulaz je bio besplatan, te su se pored bogatog i edukativnog programa, održali i B2B susreti na kojima su sudjelovali svi sudionici konferencije.

Sponzori konferencije bile su kompanije: Sika, Alternativa, Terrasit i Strojegradnja Sas. Partneri konferencije: Bramac, Tondach, Fiko Commerc, Civić Cazin, Knauf Insulation, Bh Aluminium, Wortman Metali, Rockwool, Marex, Velux, Geff, te Nexe crijep, priopćeno je iz Sfere.

Kompanija Sfera nastavlja sa organizacijom tradicionalnih manifestacija, te početkom sljedeće godine najavljuje VII znanstveno stručnu konferenciju iz domene građevinarstva o temi ''Drvo, čelik, beton''.

Kopirati
Drag cursor here to close