Telemach BH

Recept za uspjeh iz Lukavca: dobar proizvod, brz internet i stabilna veza!

Brojne kompanije posluju na više lokacija i njihovi resursi moraju biti dostupni većem broju zaposlenika istovremeno. Zbog toga je odabir pouzdanog teleoperatora, koji će im pružati pouzdanu internetsku vezu, preduvjet uspješnom poslovanju.
Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 08. 2022. u 11:22 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snažna i stabilna internetska veza uvijek i svugdje postala je imperativ. Korisnici od svojih teleoperatera danas očekuju maksimalnu kvalitetu usluge i dostupnost bez obzira na okolnosti, a to je posebno izraženo kod nas poslovnih korisnika čiji poslovni procesi nerijetko ovise o pouzdanoj i brzoj internetskoj vezi.

Brojne kompanije posluju na više lokacija i njihovi resursi moraju biti dostupni većem broju zaposlenika istovremeno. Zbog toga je odabir pouzdanog teleoperatora, koji će im pružati pouzdanu internetsku vezu, preduvjet uspješnom poslovanju.

-Pouzdanost internetske veze iznimno nam je važna je se bavimo proizvodnjom i izvozom namještaja najviše kvalitete za domaće i međunarodno tržište. U svojem svakodnevnom poslovanju izravno smo povezani s klijentima u inozemstvu, glavni server kompanije nalazi se u matičnoj kompaniji u Njemačkoj, a u proizvodnom pogonu radi se u tri smjene. Sve su to razlozi zbog kojih su nam prijeko potrebni kvalitetna internetska veza i podrška u svaka doba - kaže Mahir Selimović direktor kompanije FEN-a i nastavlja.

-S Telemachom surađujemo od kolovoza 2016., kad se kompanija još uvijek nosila sa posljedicama razornih poplava koje su pogodile naš pogon pa smo tada poslovali sa manjim kapacitetom. Usmjereni na rast i razvoj poslovanja, s Telemachom smo isprva započeli užu suradnju, koja je rasla kroz godine kako su se naše potrebe povećavale. Našu suradnju ocjenjujemo kvalitetnom i prije svega partnerskom – stabilna i snažna internetska veza, koja im je preduvjet komunikacije s hiljadama kilometara udaljenim klijentima i matičnom kompanijom, iznimno je pouzdana, a Telemachova podrška nam je uvijek na raspolaganju.

Ove smo godine ponovno obnovili suradnju te sada više desetaka administrativnih djelatnika FEN-a koji neprestano rade na prijenosu podataka, unosu projekata i svih drugih zadaća putem interneta, koristi kapacitet interneta od 150 Mbps što trenutno omogućava neometano obavljanje svih njihovih poslovnih aktivnosti. S obzirom na naše ambicije i planirano širenje poslovanja, visoko na listi naših želja je i skoro spajanje na Telemachovu optičku mrežu brzine od 1Gbps, koja je čak 40 puta veća u odnosu na prosječne internetske brzine na tržištu.

U skladu je to s rezultatima koji pokazuju da našoj regiji pristup velikim brzinama odgovara čak 77 posto višoj produktivnosti u visokotehnološkim sektorima u poređenju sa kompanijama u sektorima nižeg tehnološkog intenziteta i s nižim brzinama interneta.

Znajući da je 10-postotno povećanje indeksa digitalizacije povezano s rastom BDP-a od čak 0,63 posto na zapadnom Balkanu, Telemach BH već 12 godina intenzivno ulaže u telekom mrežu budućnosti, čime snažno potiče inovativnost, konkurentnost, nova radna mjesta te ekonomski razvoj u BiH. Sa više od 200 milijuna EUR-a uloženih u različite infrastrukturne projekte, Telemach se pozicionirao kao najveći investitor u digitalizaciju zemlje te građanima BiH osigurava pristup najvećim brzinama interneta u regiji.

Cilj takvih ulaganja je unapređenje svih servisa kako bi korisnicima omogućili najkvalitetnije usluge, u skladu s njihovim potrebama i očekivanjima te na nivou svjetske kvalitete, ali u skladu i sa trendovima koji se preslikavaju na tržište Bosne i Hercegovine. Potvrda kvaliteti usluge je i podatak da je Telemach Bosna i Hercegovina s prosječnom brzinom od 66,42 Mbps prošle godine zauzeo neupitno prvo mjesto u Bosni i Hercegovini na prestižnom testu Ookla aplikacije, s gotovo tri puta većim brzinama od drugoplasiranog telekoma.

Kopirati
Drag cursor here to close