Najbolji poslovni potez'' u kategoriji Turizam

NLB Banka dobila nagradu za ''Najbolji poslovni potez''

NLB Banka je snažno stala uz projekt razvoja zimskog turizma na Bjelašnici i Igmanu, podržavajući lokalne turističke destinacije.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 06. 2022. u 13:24 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NLB Banka d.d. Sarajevo i Mastercard® su nizom pogodnosti i aktivnosti čaroliju zime i zimskih sportova na Igmanu i Bjelašnici učinili dostupnom brojnim skijašima, snowborderima, izletnicima i rekreativcima. Pored brojnih pogodnosti pri kupovini dnevnih ski karata, plaćanja servisa te iznajmljivanja skijaške opreme, NLB Banka je zajedno sa kompanijom ZOI ’84 osigurala i besplatan prijevoz do olimpijskih planina, a uz to podržala je i klub mladih skijaša i održavanje kulturno-zabavnih programa na otvorenom. Ovim aktivnostima NLB Banka je snažno stala uz projekt razvoja zimskog turizma na Bjelašnici i Igmanu, podržavajući lokalne turističke destinacije.

Zbog svega navedenog, portal Indikator.ba je odlučio NLB Banci dodijeliti nagradu ͈Najbolji poslovni potez'' u kategoriji Turizam za turističku sezonu Zima 2021/2022.

͈Mi u u NLB Banci vjerujemo u potencijal ovog regiona i ulažemo značajne napore kako bi doprinijeli kvaliteti života u zajednici u kojoj živimo i radimo. Već drugu godinu zaredom, kako ovim projektom, tako i projektom poput Okvira Pomoći i drugih inicijativa, nastojimo pružiti našu ruku podrške domaćoj privredi i turizmu. Izuzetno nam je važno biti tamo gdje su naši klijenti, usputno stimulirajući i rast i razvoj naše turističke ponude. Posebno mi je drago da je su naše inicijative prepoznate od strane portala Indikator.ba. Mogu najaviti i nastavak ovakvih i sličnih projekata, a uz motivaciju i energiju koju imamo, sigurna sam da će nas upravo to odvesti na jedan novi nivo kao jednu od najvažnijih banaka u regionu sa pozitivnim utjecajem na društvo i zajednicu u kojoj živimo'', izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close