Super popustI kod odabranih partnera

NLB Banka Sarajevo: Uživajte u popustima i pogodnostima i ovog proljeća

Bilo da kupujete na web shopu ili u prodavnicama, proces je lak i siguran uz POS terminale ili plaćanja putem interneta.
Gospodarstvo / Flash | 11. 05. 2022. u 09:29 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uživajte u popustima i pogodnostima ovog proljeća jer je NLB Banka Sarajevo u suradnji sa kompanijom Mastercard spremila super popuste kod odabranih partnera.

Za plaćanje NLB Mastercard kreditnim karticama, uključujući Mastercard Charge i Mastercard Revolving kartice, prilikom jednokratnog ili obročnog plaćanja moguće je ostvariti:
- 10% popusta na Petrol benzinskim pumpama svakog vikenda + Zlatna Petrol kartica uz ostvarenje određenog iznosa povrata i gratis kava
- 15% popusta u Astra i Borovo prodajnim mjestima svakog vikenda
- 15% popusta na Penny web shopu i 10% povrata od iznosa na račun korisnika kartice u slučaju kupovine na Penny prodajnim mjestima svaki dan
- 15% popusta u Domod trgovinama i na web shopu svaki dan na neakcijski asortiman
- 10% popusta u MBike trgovinama svaki dan na proizvode iz Garmin asortimana
- 10% popusta u Zeka komerc prodavnicama svaki dan + 5% popusta sa Zeka potrošačkim karticama

Bilo da kupujete na web shopu ili u prodavnicama, proces je lak i siguran uz POS terminale ili plaćanja putem interneta. NLB Mastercard kartice su zaštićene servisom 3D Secure, sa visokim nivoom sigurnosti, gdje je mogućnost zloupotrebe kartice svedena na minimum. Nikada nije bilo lakše i sigurnije kupovati iz udobnosti vlastitog doma, uz dodatne popuste i pogodnosti u samo par koraka.

Pogodnosti je moguće ostvariti u razdoblju od 1. svibnja do 30. lipnja 2022. godine ili do isteka sredstava planiranih za promociju.

Više informacija dostupno je na web stranici www.nlb-fbih.ba/pripremapopustisad

Kopirati
Drag cursor here to close