Najčarobniji mjesec!

Mepas Mall Shopping Fest

Nagradni natječaj od 20.11. do 23.12.2023.
Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 11. 2023. u 08:56 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najčarobniji mjesec u godini je pred vratima, a Mepas Mall je odlučio ovu zimu obilježiti na najljepši način, Shopping Fest nagradnim natječajem koji će razveseliti sve generacije.

Sjećate se obećanja svake godine, da ćete poklone za najmilije potražiti ranije i rasterećeni uživati u blagdanskom ambijentu? Ove godine pronađite savršen poklon za svaku vam dragu osobu uz super popuste, ali i osvojiti fenomenalne nagrade. Zato, se bacite na sastavljanje božićne shopping liste i produžite pozitivni blagdanski duh.

Od 20.11. do 23.12.2023. sudjelujte u Shopping Fest nagradnom natječaju i osvojite iPhone 15 ili jednu od vrhunskih nagrada.

Čarolija darivanja i shopping u Mepas Mallu donosi najljepše božićne uspomene za cijelu obitelj. HT Eronet vam pruža priliku da najposebnije trenutke ove zime zabilježite na moćnom iPhone 15 Plus. Fotkajte, snimajte, kreirajte sadržaj za društvene mreže i ispunite sve blagdanske želje uz izvrsne performanse i prekrasan dizajn jednog od najpoželjnijih smartphonea.

Zimi više vremena provodimo u toplom domu, zato nam je važno uvijek imati uredne prostorije, a idealan saveznik za božićnu generalku je Philips AquaPlus 8000 štapni bežični usisavač s nastavkom za najpreciznije usisavanje s LED svjetlom te jedinstvenim sustavom za snažno usisavanje i vlažno brisanje.

Sretni dobitnik ove zime moći će uživati u omiljenom TV programu na moćnom 55“ Hisense ULED 4K TV nove generacije koji će unijeti kino osjećaj u vaš dom nevjerojatno realnom slikom i vrhunskim zvukom.

Osvojiti možete i Philips Lumea IPL serije 9900, aparat za nježno i dugotrajno uklanjanje dlačica za savršeno glatku i kožu mekanu na dodir. Najbrži i najučinkovitiji uređaj koji će vaša koža obožavati!

Ove godine smo se posebno potrudili da donesemo duh Božića i blagdanske čarolije u Mepas Mall i kreiramo prekrasan ambijent i mnoštvo mjesta za najljepše fotografije ovih blagdana.Blagdanski program i bogat sadržaj priuštit će vam predivne trenutke s vašim najmilijima. Zato vas pozivamo da budete dio ove prekrasne priče.

Uživajte u mjesecu čarolije u vašem omiljenom centru!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Kopirati
Drag cursor here to close