Nagradni natječaj

Mepas Mall Shopping Fest

Do 23. prosinca 2022. obavite blagdansku kupovinu u Mepas Mallu i sudjelujte u nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest i osvojite vrhunske nagrade.
Gospodarstvo / Tvrtke | 15. 12. 2022. u 10:50 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurni smo da ćete neke od najljepših blagdanskih trenutaka provesti u Mepas Mallu! U mjesecu čarolije očekuje vas mnoštvo događanja i brojnih pogodnosti koje su izvrsna prilika za lijepo druženje, dobru zabavu, ali i osvajanje vrhunskih nagrada.

Iskoristite sjajne shopping pogodnosti i pronađite najljepše poklone za sve drage osobe koje želite iznenaditi ovih blagdana uz super popuste, ali i nagrade koje će shopping avanturu učiniti nezaboravnom.

Do 23. prosinca 2022. obavite blagdansku kupovinu u Mepas Mallu i sudjelujte u nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest i osvojite vrhunske nagrade.

Putovanja su ono što najdulje pamtimo, a za najljepše trenutke odmora osigurali smo aranžman u hotelu Termag na Jahorini. HT Eronet vam pruža priliku da najljepše uspomene ove zime pohranite na iPhone 14. Sretni dobitnik ove zime moći će uživati u blistavom domu uz Philips SpeedPro Max Aqua štapni usisavač. Vrijeme je proslava i svečanih trenutaka u kojima želimo zablistati. Prestižni uređaj za uklanjanje dlačica Philips Lumea Prestige IPL serije 9000 pobrinut će se za savršeno glatku i kožu mekanu na dodir.

Shopping Fest podržali su partneri: HT Eronet, Techno Shop i Philips.

Bogat blagdanski program priuštit će vam predivne trenutke s vašim najmilijima, zato vas pozivamo da budete dio ove prekrasne priče.

Uživajte u mjesecu čarolije i Shopping Festu u vašem omiljenom centru!


Vaš Mepas Mall

Kopirati
Drag cursor here to close