Blagdanske pogodnosti

Mepas Mall Drama Dan

Uživajte ovu subotu u čarobnom ozračju vašeg omiljenog shopping mjesta, te pronađite sve za darivanje najmilijih po super cijenama.
Gospodarstvo / Tvrtke | 08. 12. 2022. u 15:47 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosinac je mjesec darivanja, najčarobniji i najveseliji period godine u Mepas Mallu. Vrijeme je da odaberete najljepše poklone i razveselite svoje voljene! Drama Dan vam donosi brojne pogodnosti i prekrasan blagdanski ambijent, a prilika da se obavi kupovina na vrijeme nikad nije bila bliža.

Zimske kolekcije kriju odjeću i obuću koja će vas utopliti tijekom hladnih dana, a sigurno su već počele pripreme za stajling za novogodišnju noć i blagdanske zabave. U Mepas Mallu pronaći ćete prekrasne komade savršene za nezaboravna druženja, ali i sve potrebno kako bi svoj dom pretvorili u toplu i ugodnu oazu za vesele trenutke s vašim najmilijima.

Dok u omiljenom centru vlada prava blagdanska euforija, kraj godine dodatno će uljepšati nagradni natječaj Shopping Fest u kojem možete osvojiti iPhone 14 i druge fantastične nagrade.

Blagdanske Drama Dan pogodnosti pogledajte na linku.

Uživajte ovu subotu u čarobnom ozračju vašeg omiljenog shopping mjesta, te pronađite sve za darivanje najmilijih po super cijenama.

Vidimo se!


Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close