VISPAK

Kompanija iz BiH dobila certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti

Znanstvenici upozoravaju da bi novi soj virusa otkriven u Velikoj Britaniji mogao povećati broj hospitalizacija i broj umrlih od koronavirusne bolesti covid-19 u idućoj godini
Gospodarstvo / Tvrtke | 25. 12. 2020. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti jedini je međunarodno priznati certifikat sistemskog i kvalitetnog rada, koji se ističe po transparentnoj, mjerljivoj metodologiji, koju su kreirali europski stručnjaci tijekom tri desetljeća rada međunarodne grupacije Bisnode.

Na osnovu rezultata financijske analize koja je urađena u 19 zemalja Europe, po identičnim kriterijima, kompanija "VISPAK" d.d. Visoko je stekla, prvi put, status Zlatne kompanije Bosne i Hercegovine.

Zlatna bonitetna izvrsnost je najviše priznanje poslovne izvrsnost, koju Bisnode  dodjeljuje kompanijama na nivou Europe.

''S ovakvim priznanjem Vispak je osigurao  mjesto u samom vrhu najboljih bosanskohercegovačkih kompanija. Tri prethodne godine, zaredom, imali smo najviši rejting AAA. To je samo potvrda kontinuiranog i besprijekornog rada te kompetentnosti za ono što radimo'', poručili su iz Vispaka.

Video: Ed Sheeran - Perfect 
Kopirati
Drag cursor here to close