Čelicna jutra, hitam fabrici ...

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić posjetio Aluminij

Gospodarstvo / Tvrtke | 23. 10. 2021. u 15:30 Bljesak.info / Avaz.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aluminij Industriju d.o.o., koja je dio M.T. Abraham grupe, posjetio je gradonačelnik Mostara Mario Kordić sa suradnicima.

Gradonačelnika je primio direktor "Aluminij Industrije" Amir Gross Kabiri. Posjet je počeo sastankom u Upravnoj zgradi, gdje je Kabiri istakao da je njegov cilj osigurati da "Aluminij" bude vodeća proizvodna kompanija u BiH u narednim desetljećima.

U razgovoru menadžmenta kompanije s gradonačelnikom Kordićem istaknuto je da je za iduću godinu planirano aktiviranje anodnih postrojenja, te dodatno zaposlenje radnika.

Nakon sastanka s direktorom i menadžmentom "Aluminij Industrije" Mario Kordić obišao je modernizirane proizvodne pogone ljevaonice unutar koje je proizvodnja trupaca u vrlo kratkom period ove godine povećana sa 3.000 tona na 12.500 tona mjesečno.

"M.T. Abraham grupa premašila je postavljene ciljeve i učinila da "Aluminij" ponovo postane jedan od lidera u globalnoj industriji aluminija", istaknuo je direktor.

Razgovaralo se i o društveno odgovornom poslovanju Aluminija gdje je istaknuto da je upravo društvena odgovornost vrlo važna komponenta poslovanja ove kompanije.

Aluminij Industrija ulaže značajna sredstva i nastavit će investirati resurse u razvoj cjelokupne ekonomije i društva Bosne i Hercegovine, poručeno je iz kompanije Aluminij.

Kopirati
Drag cursor here to close