Nova Addiko kampanja

Dobar savjet zlata vrijedi!

Nova Addiko kampanja i program „Pozovite prijatelje“, nagrađuje svaku uspješnu preporuku.
Gospodarstvo / Tvrtke | 08. 07. 2020. u 13:11 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobre stvari u životu uvijek želimo podijeliti sa onima koji su nam najbliži i najdraži. Obično i najviše cijenimo preporuke i prijedloge ljudi do kojih nam je najviše stalo, jer vjerujemo da nam oni žele najbolje i da se na njih uvijek možemo osloniti. Iako često ne očekujemo ništa zauzvrat, lično zadovoljstvo koje dobijete kada vidite da ste pomogli prijateljima, olakšali im nešto s čim su se mučili, ili ih jednostavno uputili na sjajan ručak ili dobro sniženje, je jako lijep osjećaj. Klijenti Addiko banke će za svoje dobre preporuke, osim ličnog zadovoljstva, biti i novčano nagrađeni!

Nova Addiko kampanja i program „Pozovite prijatelje“, nagrađuje svaku uspješnu preporuku. Klijenti banke mogu pozvati svoje prijatelje, porodicu i komšije da postanu Addiko i pridruže se Addiko porodici , a svaka uspješna preporuka biće i nagrađena. Ukoliko novi, preporučeni klijenti, ugovore Addiko paket računa, uz prijem plate na Addiko tekući račun, klijenti kojih su ih preporučili za svoju preporuku dobit će na poklon 25 KM na svoj Addiko tekući račun.

Zadovoljstvo klijenata uslugama i proizvodima zauzima centralno mjesto u poslovnoj filozofiji Addiko banke. Upravo zato se za vrijeme trajanja ove kampanje nagrađuje vjernost klijenata. Oni klijenti koji su prepoznali Addiko banku kao pouzdanog i sigurnog partnera, te Addiko proizvode i usluge preporučili svojim najbližima, imat će priliku da za svoje korisne savjete ostvare i finansijski dobitak, a svi novi preporučeni klijenti će dobiti priliku da drugima preporuče Addiko i za to budu nagrađeni.

Dobre navike, dobre prijatelje i dobre partnere ne treba mijenjati, ali svakako trebamo iskoristiti priliku da najbolje stvari u životu podijelimo sa onima koji nam najviše znače. Iskoristite priliku da budete nagrađeni za one male stvari koje radite za svoje najdraže!

Ova promotivna akcija traje do 31.08.2020. godine, a više informacija o ovoj ponudi, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close