12. krug nagradne igre

Addiko nagrađuje: Šest najsretnijih dobitnika i u ovom mjesecu

Gospodarstvo / Tvrtke | 23. 12. 2020. u 12:28 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nagradna igra za korisnike usluge Addiko Mobile traje do kraja prosinca, a Addiko banke u Bosni i Hercegovini su u 2020. godini svaki mjesec nagradile po šest najsretnijih klijenata. Proteklog tjedna, uručene su i nagrade za 12. krug nagradne igre, a svi novi i postojeći klijenti Banke, koji najmanje 3 puta do kraja godine realizuju transakciju, koristeći uslugu Addiko Mobile, ostvariće pravo učešća i dobiti priliku da osvoje vrijedne digitalne nagrade i u posljednjem, 13. krugu izvlačenja.

U dvanaestom krugu ove nagradne igre, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Zoran Komljenović iz Zvornika i Mustafa Muratović iz Zenice. Takođe su nagrađena još dva klijenta Addiko Bank Sarajevo (iz Livna i Sarajeva), te dva klijenta Addiko Bank Banja Luka, koji su dobili JBL bežične slušalice te punjače za telefon Powerbank Acme.

„Od početka godine Addiko banke u Bosni i Hercegovini nagradile su čak 72 korisnika Addiko Mobile usluge. Pored punjača, slušalica i mobilnih telefona koje smo poklonili svojim klijentima, drago nam je da smo klijentima omogućili da korištenjem ove usluge uštede svoje vrijeme i novac, obzirom da su mobilna plaćanja povoljnija od onih u poslovnici“, istakli su iz Odjela za Upravljanje proizvodima Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close