11 godinu zaredom

Addiko Bank nastavlja akciju "Jedan paketić za jedan osmijeh"

''Akciju nastavljamo i ove godine, a planiramo posjetiti više od 200 mališana širom zemlje. Druženje s djecom ćemo minimizirati, u skladu s epidemiološkom situacijom''
Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 12. 2021. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaposlenici Addiko banke Sarajevo i ove godine nastavljaju sa akcijom ''Jedan paketić za jedan osmijeh''.

Akcija se ove godine održava jedanaesti put zaredom, humanitarnog je karaktera i organizira se sa ciljem da se bolesnoj i socijalno ugroženoj djeci i mladima uljepšaju praznični dani. Akciju realiziraju zaposlenici Addiko Bank Sarajevo, uz podršku Banke, na način da Banka donira u ove namjene isti iznos novca koji prikupe zaposlenici.

''Akciju nastavljamo i ove godine, a planiramo posjetiti više od 200 mališana širom zemlje. Druženje s djecom ćemo minimizirati, u skladu s epidemiološkom situacijom, ali ćemo ih ipak obradovati novogodišnjim paketićima'', izjavio je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko banke i dodao da akcija ove godine počinje podjelom paketića socijalno ugroženoj djeci u Gradačcu.

Akcija će se tradicionalno organizirati u više gradova u Bosni i Hercegovini, u suradnji s bolnicama i centrima za socijalni rad.

Kopirati
Drag cursor here to close