Povratak plaćanju

MoParking objavio da ima novu aplikaciju

GoParking aplikacija je, naveli su, dostupna na Android i iOS sustavima te su objavili svojevrsni priručnik kako je koristiti.
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 02. 2023. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MoParking objavio je na svojim stranicama kako ''sada ima novu mobilnu aplikaciju koja će korisnicima drastično olakšati kupovinu, regulaciju i provjeru svih vrsta parking karata u Gradu Mostaru''.

GoParking aplikacija je, naveli su, dostupna na Android i iOS sustavima te su objavili svojevrsni priručnik kako je koristiti.

Inače, sustav naplate parkinga u kaosu je još od kraja rujna prošle godine kada Mostar Parking nije preuzeo aplikaciju koju je izradila tvrtka UNIS Telekom te je prestala s radom što je dovelo do konfuzije među korisnicima ali i teških optužbi jedne i druge strane koja bi mogla završiti u pred sudom. Naime, direktor poduzeća, Ivan Barbarić, mora javno potkrijepiti tvrdnje koje je iznio gostujući na privatnoj radio-postaji vezano za probleme s preuzimanjem sustava.

Naime, aplikacija je izrađena besplatno i to tako ponuđena za preuzimanje do kojeg nije došlo. U međuvremenu, Mostar Parking krenuo je u izradu nove aplikacije iako nije jasno naznačena ni javna nabava, a sada ni javno tko ju je izradio.

Pored toga, u javnost su procurile informacije o izdavanju besplatnih karata što sustav ne prepoznaje, a javnosti su obećane i informacije o poslovanju poduzeća. Naime, još se ne zna kako je poduzeće poslovalo, koliko je naplaćeno parking karti, dok se, prema nekim informacijama, taj iznos kreće i do 3 milijuna KM.

Kopirati
Drag cursor here to close